Gastenboek

Bezoek ons op Facebook

Bedankt voor de gastvrijheid, het heerlijke ontbijt en de leuke 1ste ervaring met geo-caching! Dit was het ideale trouwcadeau! Jullie doen dat fantastisch, veel succes nog en tot ziens….

Bezoek ons op Facebook

Een fijne gastvrouw, een heerlijk ontbijt…. We vertrekken met heel veel spijt!

Bezoek ons op Facebook

Mireille,

Hartelijk dank voor de weerom fijne ontvangst. We hebben nu samen met ons gezin kunnen genieten van jullie gastvrijheid. We kregen weer een nieuw diner adresje namelijk ‘tstasjon in As zeker een aanrader ‘tmagazijn en holt hier wat verderop weerom TOP! Blote voetenpad TOP, Bilzen Mysteries zeker aan te raden ,was genieten…..

Dank je wel en zeker tot ziens

Bezoek ons op Facebook

Lieve gastvrouw Mireille,

wij hebben heel erg genoten van ons verblijf hier. Voor herhaling vatbaar. Super ontbijt, heel mooie kamer en rustig. Gemoedige ontvangst. Een direct thuisgevoel.

Bedankt.

Bezoek ons op Facebook

Hartelijk dank aan jullie voor de liefdevolle ontvangst. Wij hebben ons hier heel welkom gevoeld. Het was een weekend vol beweging : gewandeld, gedanst, gefietst, genoten!!! Wij wensen jullie toe dat dit een plekje wordt waar ook jullie dromen bewaarheid worden.

Lieve groeten.

Bezoek ons op Facebook

Vriendelijk ontvangst, lekker ontbijt, aanbeveling voor de mensen die Limburg willen komen bezoeken! Wij komen zeker nogmaals terug.

Bezoek ons op Facebook

Heel erg genoten van ons verblijf in deze toffe, gezellige B&B. Vriendelijke ontvangst door toffe gastvrouw die ons verwend heeft met super ontbijt! Wij komen zeker terug!

Bezoek ons op Facebook

Super vriendelijke gastvrouw! We hebben genoten van het heerlijk ontbijt. 2 maal anders, 2 maal culinair verwend! Het was een paar dagen tot rust komen.

Bedankt. Doe zo verder!

Bezoek ons op Facebook

Vanharte Dank U Mireille voor de heerlijke gastvrijheid en de goede zorgen! 4 dagen in je B&B is zoals thuiskomen.

Hartelijke groet en tot nog eens…..

Bezoek ons op Facebook

Our stay at here was fantastic. We looked forward to a delicious breakfast everyday. We felt at home. Very comfortable, especially with a seven-month old baby. Mireille was an amazing host who made sure we had everything we needed. We hope to return soon!

From …. Sri Lanka and Canada

Bezoek ons op Facebook

Dank voor de gastvrijheid. Woorden die naar boven komen bij ons verblijf: warmte, zorg, creativiteit , smaakvol ontbijt, netheid en op adem komen.

Succes! Wij duimen. Liefdevolle groeten.

Bezoek ons op Facebook

Feeling like home! Very cosy place 😊 Thank you very much.

Bezoek ons op Facebook

Beste Mireille,

Een hele dikke merci! 😊 Bedankt voor het warme onthaal, bedankt voor de heerlijke versgebakken broodjes, bedankt voor de heerlijke koffie, bedankt voor het opmaken van de bedden, bedankt voor de wist-je-datjes, voor je gastvrijheid, voor ALLES!

Bezoek ons op Facebook

5 bedjes voor alles! Zeer leuk en voortreffelijk ontbijt. Warme ontvangst. Leuke Kennismaking met de “Heer van Bilzen” Aanrader!

Tafel 7

Bezoek ons op Facebook

Al is Patricia een oud-collega van jullie, op persoonlijk vlak kennen wij elkaar nog niet zo lang, maar ondertussen zijn we wel goede vrienden geworden. De verwachtingen waren dan ook groots toen we richting Beverst kwamen en ik kan zeggen dat ze één voor één meer dan voldaan zijn. Wij hebben dan misschien een voetje voor als (geocachen)vrienden, maar ik zie dat alle gasten gelijk zijn in jouw ogen.

Dikke proficiat met jullie B&B en doe zo nog maar jaren voort. Dat we samen nog vele potjes mogen zoeken.

Tony en Patricia.

Bezoek ons op Facebook

Lieve Mireille (en Geert),

Wat een weekend!! Wat een geweldig ontvangst!!! Met hart en ziel verwen je jouw gasten met een overheerlijk ontbijt. Kei mooie kamers, geweldige locatie. Gewoonweg TOP! Heb zooooo genoten. Van ons krijgen jullie een welverdiende 10! Wij komen zeker nog eens terug.

Ps Zo blij dat ik jullie leren kennen heb!!!! B&B kerkevelde is een echte aanrader.

Beste Mireille, heb enorm genoten van ons weekendje en ben nog aan het nagenieten. De gastvrouw mag hiervoor wel eens in de bloemetjes gezet worden.

Geniet ervan!!! Nancy en Jef.

Bezoek ons op Facebook

Mireille en Geert,

Wij kunnen enkel maar in superlatieven schrijven! Zo heerlijk en ontspannend. Jullie vrolijke uitstaling en enthousiasme. Jullie openheid, spontaniteit en gevatte humor deden ons deugt. De perfecte ‘thuiskomst’. Wij hebben ons samen enorm geamuseerd en zijn terug opgelaten voor de volgende geocaching.

Sonja, Jo, Chantal en Wim.